RealForum
 
Langsiktig, aktivt eierskap av kjøpesenter, hotell og kontorbygg i Bergen sentrum. Gjeldfritt pr. 2008.

XHIBITION

Realforum AS og AB Eiendommer AS kjøpte Bergen Postgård i 2001. Den 1/2-2003 startet vi ombyggingen, og den 10/6-2004 åpnet kjøpesenteret Xhibition.
Bygget inneholder bl. annet kjøpesenter og endel kontorlokaler. Eiendommen utgjør et helt kvartal og den har perfekt beliggenhet i hjertet av Bergen sentrum, mindre enn 100 meter fra endestoppet til Bybanen. Realforum AS og AB Eiendommer AS skapte Xhibition, og eide Xhibition AS sammen (50/50) frem til 2015. Vi er stolt over den fantastiske utvikling Xhibition hadde i disse årene. Den 10/4-2015 solgte vi vår 50% andel til AB Eiendommer AS, som nå vil utvikle Xhibition fremover.

Xhibition representerer et nytt og spennende kjøpe- og opplevelseskonsept som du ikke finner andre steder i Norge. Vi er opptatt av at du som kunde skal trives i våre omgivelser og at dette skal bli en sentral møteplass for våre kunder og besøkende som ønsker å oppleve senterets særegne atmosfære og unike utvalg av varer og tjenester.

Dobbelklikk bildet for full versjon


250XHIB_CAllerede åpningsdagen den 10. juni 2004 ble tusenvis av bergensere kjent med oss, og vi gledet oss over den overveldende interessen. Nå er vi klare til å gi dere nye og spennende shoppingopplevelser. Vi inviterer både kunstnere, artister og andre som har noe interessant og underholdende å bidra med til å opptre på Xhibitions scener. I tillegg er det et stort spekter av andre fornøyelser i våre restauranter og barer. Vi henter de beste internasjonale konsept til Bergen sentrum slik at Bergenserne skal slippe å fly til andre byer for å shoppe. Dette er miljøvern i praksis.

250XHIB_ADu kan glede deg til å nyte bergensværet - enten på uteserveringen til Jacob Aall på taket eller hos Wayne's Coffee i 2. etasje. På begge steder er det ofte trangt om plassen og mange glade fjes når solen skinner.

I forbindelse med at bybanen har fått sitt endestopp mindre enn 100 meter fra Xhibition har vi bygget ny inngang i det nærmeste hjørnet. Vi foretar stadig forbedringer og i samarbeid med våre leietakere blir Xhibition bedre og bedre dag for dag. Dersom du ikke har vært i Bergen sentrum i det siste foreslår vi at du tar deg en tur. Bergen sentrum har mye å by på. Velkommen.

Hjemmesiden til xhibitionØnsker du å leie ? Skriv inn ditt navn og nummer så ringer vi deg så fort vi kan


652049Vågsalmenning 3, 5014 Bergen   Man-fre 09.00 - 16.00 :   Tlf.: 48 95 90 83   Send oss en mail  

Webmaster   |   B R A N D M A K E R   A S   |   e-go webditor   |   Valid XHTML 1.0

EGO
e-go
Brukernavn: Passord: