RealForum
 
Langsiktig, aktivt eierskap av kjøpesenter, hotell og kontorbygg i Bergen sentrum. Gjeldfritt pr. 2008.

OM OSS

Realforum AS ble etablert i 1989 av Geir Hove, som fremdeles er daglig leder og 100% eier av selskapet.

150xgeir1200

 

For oss dreier eiendomsutvikling seg om å utvikle verdier og gjøre Bergen sentrum mer attraktiv. Gjennom eiendomsutvikling ønsker vi å være en næring og samfunnsutvikler. Vi foredler våre kvadratmeter ved hjelp av kapital, kompetanse og idéer til ettertraktede utleieobjekter. På denne måten tiltrekker vi oss de beste leietakerne og sammen med disse legger vi forholdene tilrette for utvikling av nye produkt og nye arbeidsplasser. Vi finner leietakere med potensiale, ofte fra andre steder i Norge eller andre land, og samarbeider om det felles mål å gjøre Bergen sentrum mer attraktiv. Bergenserne stiller store krav og kun de beste tilbyderne av varer og tjenester vil overleve, men belønningen for de som lykkes er verd innsatsen.

 

 

       Sivilingeniør Geir Hove                                           

250vaagsalm020Suksess for Bergen = Suksess for Realforum!                                                               
Resultatene fra foregående år er formidable og viser at vår strategi kombinert med hardt arbeid lønner seg. Selskapets eiendommer har hatt en svært positiv utvikling de siste 25 år, og den årlige gjennomsnittlige utleieprosenten har aldri vært lavere enn 99%. (utleid areal i forhold til ferdig utviklet areal) Det er et håndfast bevis på at våre leietakere synes husleien er riktig i forhold til kvaliteten på de arealene de leier, og at våre leietakere trives i våre bygg. Realforum AS er i dag et av Bergens ledende eiendomsselskap.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ser etter lokaler for din bedrift. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal trives i ett av våre bygg.                                                                           

 

Realforums kontorlokaler i Vågsalmenning 3Ønsker du å leie ? Skriv inn ditt navn og nummer så ringer vi deg så fort vi kan


750999Vågsalmenning 3, 5014 Bergen   Man-fre 09.00 - 16.00 :   Tlf.: 48 95 90 83   Send oss en mail  

Webmaster   |   B R A N D M A K E R   A S   |   e-go webditor   |   Valid XHTML 1.0

EGO
e-go
Brukernavn: Passord: